Edit
Click here to add content.

Photoshop opleidingen

Team GET-IT organiseerde Photoshop opleidingen over alle redacties

Adobe staat niet stil. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe Photoshopversie. Om bij te blijven ontkom je niet aan een stevige update zo nu en dan. Daarom hebben we ingezet op grafisch-technische trainingen binnen het portfolio van de Mediahuis Academie. Photoshop stond hoog op het verlanglijstje van veel collega’s. Daarmee zijn we van start gegaan.

Gemiddelde score

9,15

9.2/10

Bij het organiseren van onze Photoshop opleidingen spraken we vooraf met verschillende trainers. Met Rob De Winter, een internationale referentie als het over Photoshop gaat, hadden we dadelijk een goed gevoel. Rob de Winter is de auteur van het succesvolle boek Photoshop Masters. Daarnaast is hij vaste spreker op Adobe Max en Adobe certified trainer.

Met Rob werd afgesproken twee types opleiding te voorzien. Om te starten de Photoshop Bootcamp: deze training focust op het gebruik van gereedschappen en nieuwe functies in Photoshop. Voor de gevorderde gebruikers is een Masterclass voorzien.

De keuze voor Rob als trainer blijkt de juiste geweest te zijn. Bijna 50 deelnemers volgden de bootcamp training met veel enthousiasme.

Een aantal van onze Photoshop liefhebbers en experts hebben de trainingen gevolgd. De sfeer zat er meteen goed in. Rob trok vrij direct een hele doos met nieuwe functies open waarvan wij – doorgewinterde PS gebruikers – tot onze grote verbazing het bestaan nog niet wisten.

Enkele reacties uit de talrijke respons: